Familiedag 2020

Help Nepal

Beste Tearfund vrienden,

Kathmandu na de aardbeving

Kathmandu na de aardbeving

Ik schrijf u vandaag met een dringend verzoek. Zaterdagochtend 25 april werd Nepal getroffen door een verwoestende aardbeving. Het dodental is opgelopen tot 4000 en er zijn meer dan 6.500 gewonden. Miljoenen blijven achter met niets meer. Wilt u met ons reageren?

De aardbeving vernielde huizen, wegen en openbare voorzieningen. Telecommunicatiesystemen zijn uitgevallen en het is nog moeilijk om de precieze omvang van de schade te kennen.

Partners van Tearfund zijn reeds volop in de weer om noodhulp te bieden. Via onze alliantie Integral kunnen wij hen helpen om noodrantsoenen, tijdelijk onderkomen en hygiënekits te verdelen aan de zwaarst getroffenen. Wilt u ons daarbij helpen?

Hoewel we moeilijk rampen als deze kunnen bevatten, weten we dat God in controle is. We weten ook dat door het delen van voedsel, onderdak, zorg en liefde met mensen die de ramp doorstonden, we in staat zijn om Gods liefde te laten schijnen, zelfs in tijden van diepe duisternis.

Ik wil u graag oproepen om mee te bidden voor de bevolking van Nepal, die deze tragedie moet verduren. Bid voor onze staf en voor onze partners op het terrein, die zich inzetten om een antwoord te bieden op deze ramp. Geef ook vrijmoedig om onze broeders en zusters in nood te helpen.

Verleen uw steun op Tearfund rekening, met vermelding
‘77072 – Aardbeving Nepal’
IBAN: BE41 4359 1900 0110
BIC: KREDBEBB

Uw gebed en uw financiële steun zullen een verschil maken. Geef a.u.b. vandaag!

(U kunt ons ook helpen door dit bericht te versturen naar uw vriendenkring en familie.)

Uw partner in deze bediening,

Cécil Van Maelsaeke
Algemeen directeur Tearfund